Hyra bil av Budget på ArlandaFör dig som anländer till Arlanda flygplats och ska vidare därifrån så är hyrbil ett enkelt och smidigt sätt att transportera sig. Arlanda flygplats ligger ungefär fyra mil från Stockholm och många av de omkring 18 miljoner passagerare som varje år flyger via Arlanda ska vidare, kanske in till city, eller till någon annan destination i landet. Flygbuss eller taxi i all ära, men med en hyrbil kan du åka till din destination helt i din egen takt.

Företaget Budget

Det finns flera olika hyrbilsfirmor att använda dig av på Arlanda flygplats. En av dessa är Budget. Hyrbilsbolaget Budget Rent a Car grundades 1958 i Los Angeles. Idag finns de representerade i över 120 länder och de har totalt fler än 3400 kontor, varav drygt 800 på flygplatser runt om i världen. Det finns över 265 000 bilar i deras bilflotta och de hyr ut alla möjliga modeller av bilar i alla prisklasser. När företaget Budget startade sin verksamhet låg fokus på billig biluthyrning. Idag är de inte alltid billigast, men de är väldigt populära och de har genomfört en kraftfull miljösatsning som uppskattas av kunderna. Idag är Budget ett av de snabbast växande hyrbilsbolagen i Sverige.

Hyra bil av Budget på Arlanda

Om du ska hyra bil på Arlanda flygplats är det smidigast att göra detta i förväg. Då kan du i lugn och ro jämföra olika biluthyrningsfirmor och jämföra deras olika avtal. Du kan också i lugn och ro titta på de olika modeller av bilar som finns att välja bland, så att du får den bil som passar just dina behov bäst, liksom jämföra priser så att du kan hitta den billigaste hyrbilen. När du jämför bör du ta hänsyn till vad som ingår i hyresavtalet. Det kan skilja sig en del åt mellan de olika hyrbilsfirmorna. Exempelvis kan det ingå olika hyrbilsförsäkringar, men det brukar också finnas tilläggsförsäkringar som du kan teckna mot en avgift. Du kan också välja olika tillval utifrån behov, så som bilbarnstol, GPS eller takbox. Även om det förstås är smidigast att boka hyrbil i förväg så kan det vara bra att veta att du självklart också kan boka hyrbil direkt på plats på Arlanda också. Ska du hyra bil av Budget på Arlanda hittar du företaget på Arlandas eget hyrbilsområde och dit går det också parkeringsbussar direkt från terminalerna, så det blir extra enkelt och smidigt för dig som kund.