Hyra bil av Enterprise på ArlandaPå Arlanda flygplats finns ett stort antal hyrbilsföretag representerade. Arlanda är Sveriges största flygplats, med över 18 miljoner passagerare årligen. Du kan enkelt och smidigt boka din hyrbil i förväg, men du kan också hyra bil direkt på plats när du anländer till Arlanda om du föredrar det. Väl framme på Arlanda tar du dig enkelt till din hyrbil eftersom parkeringsbussar kör med hög turtäthet mellan terminalerna och hyrbilsföretagen.

Företaget Enterprise

Ett av de hyrbilsbolag som finns representerade på Arlanda är Enterprise. Företaget har gamla anor, det grundades redan 1957. Men här i Sverige är de relativt nyetablerade. I Sverige finns de på tre platser, nämligen på Arlanda, Landvetter och på Malmö Centralstation. Till Arlanda kom de 2014. Internationellt sett är företaget dock desto större – med sina 1,5 miljoner bilar i sin bilpark räknas de som världens största biluthyrningsföretag i dagsläget. Vid starten 1957 hade företaget sju bilar som de hyrde ut från en källare hos en bilhandlare i amerikanska Mellanvästern. Sedan dess har företaget vuxit kraftigt och blivit väldigt populära hos kunderna. Företaget Enterprise har valt att sätta sina kunder i främsta rummet, men även sin egen personal får stort fokus så att de blir kunniga, serviceinriktade och motiverade att överträffa kundernas förväntningar.

Hyra bil av Enterprise på Arlanda

Stockholm-Arlanda flygplats är en internationell flygplats som ligger omkring fyra mil från vår huvudstad. För att ta dig mellan Arlanda och de centrala delarna av Stockholm kan du exempelvis ta flygbuss eller taxi. Ett annat alternativ är att hyra bil direkt på Arlanda, så att du kan åka dit du vill i din egen takt. På Arlanda finns inte bara hyrbilsföretaget Enterprise, utan också flertalet andra hyrbilsbolag. Eftersom det är så många biluthyrare samlade på en och samma plats är det smart att jämföra priser och villkor för de olika bolagen. Det är också viktigt att vara införstådd med att de olika hyrbilsbolagen finns på olika platser på Arlanda flygplats. Det finns ett hyrbilsområde på Arlanda där några av företagen är samlade, men andra hyrbilsbolag ligger utspridda runt om på flygplatsen. Enterprise återfinns i Terminal 2 där de har sin egen kunddisk alldeles intill säkerhetskontrollen. Deras hyrbilar finns bekvämt lättillgängliga i de parkeringshus som ligger i direkt anslutning till terminalen. Väljer du att hyra bil av Enterprise på Arlanda kan du alltså enkelt och smidigt nå din hyrbil när du har landat.