Varför ska du hyra bil?

Hyr bil genom HertzDet är allt fler personer som inser fördelarna med att hyra en bil, oavsett om det är inför en semester eller om det är en affärsresa som ska göras. Om du ska på semester utomlands så är det ganska lämpligt att hyra en bil, då det ofta är omöjligt att ta med din egen bil. Dock är det även smidigt att välja en hyrbil inom Sverige. Detta då du alltid får en bil som är säker och utrustad med allt den behöver. Du slipper även slita på din egen bil.

Även du som är ute på resa i affärssammanhang kan ha behov av en hyrbil. Du kan behöva köra runt personer från andra företag eller så behöver du ta dig till olika platser på din affärsresa. Ska ni utomlands med hela företaget så är hyrbil i stort sett ett måste.

Hyr bil genom Hertz

Hertz har ända sedan 1960 erbjudit hyrbilar och idag har de över 220 kontor på 125 orter i Sverige. Hertz erbjuder även biluthyrning runt om i världen och finns idag på sex kontinenter och 80 länder.

I Sverige har Hertz en vagnpark med 10 000 fordon och hos dem kan du hyra personbilar så väl som transportfordon, skåpbilar, minibussar och släpvagnar. Att hyra bil ger dig i stort sett bara fördelar. Du kan med en hyrbil vara mycket flexiblare samt att du kan välja en bil efter tillfälle och behov. En hyrbil från Hertz är enkel att boka och du kan hämta upp den på den ort eller i den stad som passar dig. Du kan sedan lämna av den i en annan ort eller på en annan station.

Hos Hertz finns det bilar av olika märken och modeller att hyra. Hertz är idag ett miljöcertifierat medvetet biluthyrningsföretag med många uthyrningskontor och av de 10 000 fordon som står i deras vagnpark så är 75 % miljöfordon.

Hyra bil av hyrbilsföretaget Hertz på Arlanda

Arlanda flygplats är en samlingspunkt för många människor. Om du tar flyget till Stockholm och Arlanda och behöver en hyrbil så kan du välja att hyra bil av Hertz. Det enklaste sättet är att du redan hemma bokar din hyrbil via nätet. Då kommer din bil stå klar när du anländer. Hertz hittar du på hyrbilscentret på Arlanda. Kontoret är öppet mellan klockan 06:00 och 23:30 på vardagar, klockan 07:00 och 21:30 på lördagar och 07:00 – 23:30 på söndagar. Du tar dig enkelt mellan hyrbilscentret och terminalerna med hjälp av en transferbuss som går från busshållsplats 4.