Hyra bil av Avis på ArlandaDet är enkelt att hyra bil på Arlanda. Det finns inte mindre än åtta hyrbilsföretag på Arlanda flygplats och däribland hittar du Avis, som är en av de största biluthyrarna i Sverige. För att göra det ännu enklare för dig kan du boka din hyrbil direkt via nätet i förväg. På så sätt kan du i lugn och ro jämföra de olika biluthyrningsföretagen, vilka bilar de erbjuder, vilka avtal de har och såklart priserna dem emellan. När du väl landar till flygplatsen behöver du då inte fundera på allt sådant, utan då beger du dig bara till ”din” biluthyrare och kan rulla iväg i direkt.

Företaget Avis

Biluthyrningsbolaget Avis grundades 1946 och redan från början specialiserade de sig direkt på flygplatser. Den första platsen där de kom att hyra ut bilar var på Detroits flygplats. Idag är företaget spritt över hela världen och Avis är ett av de mest populära hyrbilsföretagen. De finns på en mycket lång rad platser runt om i världen. Bara här i Sverige finns i skrivande stund ungefär 140 uthyrningskontor. Idag finns Avis inte längre bara vid flygplatserna, utan också i städer och på mindre orter. Totalt finns Avis i fler än 165 länder med omkring 5750 uthyrningsstationer tillsammans. I Sverige startade Avis redan 1966. De hyrbilar som Avis i Sverige erbjuder är i snitt tio månader gamla. De har satsat på att alltid erbjuda hyrbilar av senaste årsmodell, bilar som är miljöklassade och utrustade med ABS-bromsar och airbag. De erbjuder en lång rad olika slags bilar i sin bilflotta, exempelvis personbilar av olika storlekar, miljöbilar, premiumbilar och minibussar. Avis har också satsat mycket på servicen till sina kunder. Hos dem får du alltid ett personligt bemötande. Dessutom finns det dygnet-runt-service för krislägen och för personlig leverans av förhandsbokade bilar. Avis har också ett integrerat datasystem som knyter ihop alla Avis kontor välden över, för att ytterligare underlätta för dig som kund.

Hyr bil av Avis på Arlanda

Arlanda är Sveriges största flygplats med över 18 miljoner passagerare årligen. Arlanda, som också är en internationell flygplats, är belägen i Sigtuna som ligger ungefär fyra mil utanför Stockholm. För dig som ska åka vidare från Arlanda och behöver en hyrbil så finns det ett hyrbilsområde där de största biluthyrningsfirmorna, som Avis, finns representerade. Det finns gratis transferbussar mellan terminalerna och hyrbilsområdet, så att det blir så bekvämt som möjligt för dig som ska hyra bil av Avis på Arlanda.